Question Marker and highlighting not working in Sound Forge

  • Posts: 1
  • Thank you received: 0
Hello

For some reason I can't see the cursor highlighting anymore when passing over the markers I put on my audio file. It's very appreciable when looping quickly a region of the audio file.

Could you help me ?

Thanks

Henri ;)
30 May 2021 23:25 #1

Please Log in or Create an account to join the conversation.

  • Posts: 4340
  • Thank you received: 1456
Hi Henri

Have you tried resetting the program back to factory defaults ?

Use these instructions to reset the program.
They are the same instructions that can be used for Vegas, but will also work for Sound Forge.
www.moviestudiozen.com/doctor-zen-faq/573-how-to-reset-sony-software-to-default-settings#a1

Regards
Derek
 
:idea: Remember to turn everything off at least once a week, including your brain, then sit somewhere quiet and just chill out.
Unplugging is the best way to find solutions to your problems. If you would like to share some love, post a customer testimonial or make a donation.
Peace :)
31 May 2021 10:03 #2

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Moderators: DoctorZen
Time to create page: 0.079 seconds

Make a Donation

Movie Studio Zen is a fully independent site and all our content is free. You can help support this site by making a PayPal donation.

MSZ Social Media

youtube  facebook  twitter

 

MovieStudioZen.com

Copyright © 2021 MovieStudioZen.com.
All rights reserved.

Back to top