vegas pro 16 728x90 2019 06 sale

vegas ms 16 728x90 2019 05 sale

Solved Cannot apply Transitions to the Vegas Pro timeline

  • Posts: 150
  • Karma: 9
  • Thank you received: 21

Cannot apply Transitions to the Vegas Pro timeline was created by Michel

Hi,

I'm using Vegas Pro 16. Started on a new project this morning. I had not used my app. for the last month. I find out this morning, that no transitions are applied by default either on pictures or clips on the timeline? Vegas will not permit me to add transitions from the transitions base. So I reinstall Vegas with the same result.

I have no clue...help would be appreciated...thank you.

Michel
21 Apr 2019 23:05 #1

Please Log in or Create an account to join the conversation.

  • Posts: 470
  • Karma: 45
  • Thank you received: 449

Replied by vkmast on topic Cannot apply Transitions to the Vegas Pro timeline

Try resetting first. Then check your workflow. See e.g. the online Help item "Adding transitions" in Vegas Pro.
21 Apr 2019 23:56 #2

Please Log in or Create an account to join the conversation.

  • Posts: 150
  • Karma: 9
  • Thank you received: 21

Replied by Michel on topic Cannot apply Transitions to the Vegas Pro timeline

Hi V.K.,

Did all that. I think my DL version is corrupted. I'll get another one and see what happens...thanks.

Michel
23 Apr 2019 07:51 #3

Please Log in or Create an account to join the conversation.

  • Posts: 792
  • Karma: 46
  • Thank you received: 564

Replied by Eagle Six on topic Cannot apply Transitions to the Vegas Pro timeline

Michel wrote: Hi V.K.,

Did all that. I think my DL version is corrupted. I'll get another one and see what happens...thanks.

Michel


Hi Michel,

I guess my mind is in never, never land, out of curiosity what is a "DL version"?
Best Regards......George
23 Apr 2019 09:43 #4

Please Log in or Create an account to join the conversation.

  • Posts: 470
  • Karma: 45
  • Thank you received: 449

Replied by vkmast on topic Cannot apply Transitions to the Vegas Pro timeline

George, I think in this context the OP refers to the version which is currently downloaded and installed.
23 Apr 2019 17:30 #5

Please Log in or Create an account to join the conversation.

  • Posts: 792
  • Karma: 46
  • Thank you received: 564

Replied by Eagle Six on topic Cannot apply Transitions to the Vegas Pro timeline

vkmast wrote: George, I think in this context the OP refers to the version which is currently downloaded and installed.


Thank You vkmast
Best Regards......George
The following user(s) said Thank You: vkmast
23 Apr 2019 23:56 #6

Please Log in or Create an account to join the conversation.

  • Posts: 150
  • Karma: 9
  • Thank you received: 21

Replied by Michel on topic Cannot apply Transitions to the Vegas Pro timeline

Hi,

Yes DL is a downloaded version from Magix. So I did that yesterday. I just installed that new version and again no transitions are appearing even though there is a tick on the edit tab for automatic overlapping. I cannot merge my pictures or clips with the default transition. I don't get it.

Since I must advance with this project I will go to my plan B and use my faithful MSP 15 and write to Magix and hope they can help me.

Thanks for your concern.

Michel
24 Apr 2019 21:53 #7

Please Log in or Create an account to join the conversation.

  • Posts: 150
  • Karma: 9
  • Thank you received: 21

Replied by Michel on topic Cannot apply Transitions to the Vegas Pro timeline

Hi VK and Eagle,

Easy solution...I write it as a reference to other members and myself.

You need to reset Vegas Pro by clicking twice on the Icon on your desktop and at the same time holding CTRL & Shift keys and click YES to clearing the cache and voilà...got my transitions again.

Have a nice one guys.

Michel
25 Apr 2019 07:21 #8

Please Log in or Create an account to join the conversation.

  • Posts: 470
  • Karma: 45
  • Thank you received: 449

Replied by vkmast on topic Cannot apply Transitions to the Vegas Pro timeline

Michel wrote: "Hi VK and Eagle,
Easy solution...I write it as a reference to other members and myself.
You need to reset Vegas Pro by clicking twice on the Icon on your desktop and at the same time holding CTRL & Shift keys and click YES to clearing
the cache and voilà...got my transitions again.
Have a nice one guys.
Michel
"
---
Thanks for confirming that the remedy yours truly suggested in post #2 in this thread suggested did work. Now I am left wondering why you told us in post #3 that you "did all that" which I took to mean you actually tried resetting, but without success. I think I have a nice sleep now :)

Note that this is a standard suggestion made by the Doc/Eagle Six/myself practically every time that something has worked before but now does not...
25 Apr 2019 08:19 #9

Please Log in or Create an account to join the conversation.

  • Posts: 150
  • Karma: 9
  • Thank you received: 21

Replied by Michel on topic Cannot apply Transitions to the Vegas Pro timeline

Hi,

I understood resetting and reinstalling... sorry for that. Or else I would not have written to Magix. I think I once told you I'm french speaking, it is possible I mistake a word for another.

Have a nice day.

Michel
26 Apr 2019 23:22 #10

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Moderators: DoctorZen
vegas pro 365 728x90 2019 05 40 off
Time to create page: 0.212 seconds

Zen Social Media

MOVIESTUDIOZEN.COM

© Copyright 2018. Movie Studio Zen. All Rights Reserved.

Support Movie Studio Zen

Movie Studio Zen is a fully independent site and all our content is free. You can help support this site by making a PayPal donation.

Translate Language

 

MSZ Security

Positive SSL

Back to top