Solved Is the forum working OK for everyone when they are logged in ???

  • Posts: 3759
  • Karma: 59
  • Thank you received: 1349

Is the forum working OK for everyone when they are logged in ??? was created by DoctorZen

Hello all forum members !

A new forum member is having problems logging into the forum and I can’t seem to help him.
The forum is working 100% OK for myself in ALL web browsers.

If anyone reads this, can you please tell me if the MENU looks like this when you are logged in ?



The person experiencing problems is saying that when they are logged in, the top MENU does not expand with more options and looks like it does when you are logged out, which means they are unable to post any messages.



Thank you.
Derek
Remember to turn everything off at least once a week, including your brain, then sit somewhere quiet and just chill out.
Unplugging is the best way to find solutions to your problems.
Peace :)
28 Aug 2019 02:12 #1
Attachments:

Please Log in or Create an account to join the conversation.

  • Posts: 172
  • Karma: 30
  • Thank you received: 194

Replied by mmcswnavy24 on topic Is the forum working OK for everyone when they are logged in ???

Hi Derek,

I am viewing the website/forum as you have shown. This is on both of my computers (currently on signature pc). Both of mine I use Microsoft Edge, with Win 10 64-Bit Version 1809 Build 17763.678.

Mike "The Chief" O'Sullivan
Asus X399-e ROG Strix /1950X/64 GB Corsair/Sapphire Radeon VII/SoundBlaster Zx/Win 10 Pro 64-Bit. Vegas Pro 15 Suite/Vegas MSP 16 Suite/SoundForge Studio 12/Magix Xara Photo & Graphics Design/Hitfilm & Ignite Express 13. Intel 750 PCIe with OS & Apps, Samsung 960 EVO PCIe for source footage.
The following user(s) said Thank You: DoctorZen
28 Aug 2019 09:01 #2

Please Log in or Create an account to join the conversation.

  • Posts: 439
  • Karma: 30
  • Thank you received: 221

Replied by ericlnz on topic Is the forum working OK for everyone when they are logged in ???

Also OK here with Firefox 68.0.2.
The following user(s) said Thank You: DoctorZen
28 Aug 2019 09:41 #3

Please Log in or Create an account to join the conversation.

  • Posts: 63
  • Karma: 8
  • Thank you received: 55

Replied by Robbie on topic Is the forum working OK for everyone when they are logged in ???

All good here and seeing the expanded menu bar on a Win 10 64 bit v1903.18362.295 desktop viewed in:
  • Firefox 68.0.2
  • Chrome 76.0.3809
  • Edge 18362
  • IE 11 11.295.183620
I know it also works fine on my office desktop running Win 7 and Internet Explorer (which we still have for some legacy apps), but I'm not sure what builds and won't be in the Office for a few days.
Hope that helps. Cheers, Robbie
The following user(s) said Thank You: DoctorZen
28 Aug 2019 09:52 #4

Please Log in or Create an account to join the conversation.

  • Posts: 3759
  • Karma: 59
  • Thank you received: 1349

Replied by DoctorZen on topic Is the forum working OK for everyone when they are logged in ???

Thank you everyone for reporting back.

I have learnt to never assume anything, because I have been caught out in the past and that can be embarrassing.

This confirms that the new forum member has a problem on their computer, which I'm guessing relates to bad Cookies or a Javascript error.
Remember to turn everything off at least once a week, including your brain, then sit somewhere quiet and just chill out.
Unplugging is the best way to find solutions to your problems.
Peace :)
28 Aug 2019 12:14 #5

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Moderators: DoctorZen
Time to create page: 0.236 seconds

Make a Donation

Movie Studio Zen is a fully independent site and all our content is free. You can help support this site by making a PayPal donation.

MSZ Social Media

youtube  facebook  twitter

MSZ Security

MovieStudioZen.com

Copyright © 2020 MovieStudioZen.com.
All rights reserved.

Back to top